29 Ekim 2011 Cumartesi

Kombineliler nerede? İşte şok gerçek!

Modern bir stada kavuşmak için yıllarca bekleyen Galatasaray, Ocak ayında 52 bin kişilik yeni mabedine kavuştu. Ancak bu kez de kombinelileri dahi tribüne çekememenin sıkıntısı yaşanıyor.

Sarı-kırmızılı kulüp, geçtiğimiz sezon 19 bin, bu sezon da 7 bin olmak üzere toplam 26 bin kombine sattı. Bu rakama şu ana kadar satılan 2 bin 500 adet VIP koltuk ve bin 700 kapasiteli localar da dahil.

Oysa Galatasaray ile Gaziantepspor arasında Çarşamba akşamı oynanan karşılaşma için Türk Telekom Arena'ya sadece 21 bin taraftar geldi. Protokolde GSGM'ye verilen koltuklar, basın mensupları ve engelli seyirciler çıkarıldığında ise Aslantepe'nin yolunu tutan Galatasaraylılar'ın sayısı 20 bine düşüyor.

Öte yandan Gaziantep sınavı için Biletix'ten 7 bin bilet satıldığı öğrenilirken, Aslantepe'de 13 bin kombinelinin yer aldığı anlaşılıyor. Yani alıcı bulan 26 bin kombinenin yarısı kadar.

Kuşkusuz bu tablo, Türk Telekom Arena'da henüz tamamlanamayan çevre düzenlemesinin olumsuz etkilerinin ne boyutta olduğunun en net göstergesi.

1 yorum:

ya umut tükenirse dedi ki...

galatasaray hissesini300den bize sattınız şimdi227lerde gidiyor bizi perişan ettiniz. allahtan bulasınız.ağlayanın malı ğülene kalmaz.