24 Ekim 2011 Pazartesi

Ne umdu, ne buldu

Galatasaray'ın son şampiyonluğunda büyük rol oynayan Servet'e, 2009'da neredeyse 2 katı ücrete yeni imza attırılmıştı. Bu sezon ise Gökhan'ın yedeği konumuna düşen milli stoper, 6 ay sonra serbest kalacak olmasına rağmen henüz yönetimden davet almadı.

Galatasaray, Temmuz 2007'de Servet Çetin ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Milli futbolcunun sergilediği üst düzey performans üzerine mukavelesinin bitmesine 1.5 sezon kala dönemin yönetimi, Servet'in yıllık 900 bin euroluk ücretini 1 milyon 700 bin euroya çıkarıp 3 yıllık nikah tazeledi.

Hollandalı çalıştırıcı Rijkaard'la yıldızı bir türlü barışmayan, bu yüzden zaman zaman yedek bekleyen başarılı savunma oyuncusu için teknik direktörlük görevine Fatih Terim'in getirilmesi büyük şans oldu. Nitekim Servet, İmparator'un A Milli Takım'da vazgeçemediği oyunculardan başında geliyordu.

Yeni sezon öncesi tatil yaptığı Çeşme'de "Bu sezon her şey daha farklı olacak" açıklamasını yapan tecrübeli oyuncu için şu ana kadar beklentiler gerçekleşmedi. Ligin ilk haftasında İstanbul Belediye'ye karşı 90 dakika süre alan Servet, ağrılarının artması üzerine Samsunspor, Karabük ve Eskişehir mücadelelerinde forma giyemedi.

İyileştikten sonra ilk 11'e dönmesine kesin gözüyle bakılan milli stoper, Ankaragücü ve Bursaspor maçlarında olduğu gibi deplasmandaki Antalyaspor maçı boyunca da yedek kulübesinde oturdu.

Öte yandan Aykut, Ayhan, Sabri ve Semih'le birlikte sezon sonunda sözleşmesi bitecek 5 futbolcu arasında yer alan Servet'e, yönetim tarafından henüz yeni mukavele teklifi gelmedi.

Hiç yorum yok: