17 Ekim 2011 Pazartesi

Baros'tan 50 puan

Florya'da geçirdiği 4. yılda geleceği tartışılmaya başlanan Milan Baros, sert eleştirilere maruz kalsa da Galatasaray kariyeri boyunca önemli bir istatistiğe imza attı.

Galatasaray, son 4 maçtır deviremediği ligin güçlü takımlarından Bursaspor'u bu kez 2-1 mağlup etmesini bildi. Kuşkusuz Türk Telekom Arena'da elde edilen galibiyette Milan Baros'un katkısı büyüktü.

Yedek başladığı maça 83. dakikada dahil olan Çek yıldız, 87'de kaydettiği golle takımına galibiyet armağan etti. Nitekim Baros, Karabük deplasmanında da 81. dakikada oyuna girmiş ve 82'de hakemin beyaz noktayı göstermesini sağlamıştı. Penaltıyı kaçırmayan sarı-kırmızılılar, sahadan bir puanla ayrılmıştı.

İlk 11'deki yerini İsveçli Johan Elmander'e kaptıran golcü futbolcu, böylece yeni sezonda sarı-kırmızılı takımın kazandığı 13 puanın 4'üne direkt etki etmiş oldu.

Zira yıldız isim, 'gol kralı' unvanına ulaştığı Türkiye'deki ilk senesinde 25, ikinci yılında 15, sakatlıklarla boğuştuğu geçtiğimiz sezon ise 6 puanlık katkı sağlamıştı.

Hiç yorum yok: