18 Ekim 2011 Salı

Baros'un özlemi !

Son 7 dakikada oyuna girdiği Bursaspor maçında takımına hayat veren Milan Baros için Cuma günü Antalyaspor ile oynanacak 7. hafta mücadelesi ayrı bir önem taşıyor.

Türkiye'de 4. yılını geçiren Çek yıldız, 42 gol sığdırdığı Galatasaray kariyeri boyunca, şu anda Süper Lig'de mücadele eden 10 takımın ağlarını havalandırmayı başardı.

Ankaragücü, Bursa, Eskişehir, İstanbul Belediye, Kayseri, Beşiktaş, Trabzon, Manisa, Gençlerbirliği ve Gaziantep filelerini sarsan Baros, ligin yeni takımları Orduspor, Mersin İdman Yurdu ve Samsunspor dışında sadece 4 ekibe karşı gol sevinci yaşayamadı.

Geçtiğimiz sezon Karabükspor'u boş geçen golcü oyuncu, 4 Sivasspor sınavı ve 5 Fenerbahçe derbisinde de suskun kaldı. Çek futbolcunun gol kaydedemediği diğer takım ise Antalyaspor oldu.

2008-2009 sezonundaki 2 Antalyaspor mücadelesini de golsüz geçen Baros, teknik direktör Fatih Terim'in Cuma günü kendisine forma vermesi halinde, hem gollerini devam etmek hem de Antalya şanssızlığına son vermek için sahaya çıkacak.

Öte yandan geride kalan 3 sezonda yıldız isim, şu anda Süper Lig'de yer almayan Kocaeli, Konya, Denizli, Kasımpaşa ve Diyarbakır maçlarında da gol sevinci yaşadı.

Hiç yorum yok: