18 Ekim 2011 Salı

Gökhan'a maç başı dopingi

Fatih Terim'in A Milli Takım'da da vazgeçemediği isimlerden olan Gökhan Zan, Galatasaray'daki performasıyla hem ilk 11'e abone oldu hem de ligin henüz başında cebini doldurdu.

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna Fatih Terim'in oturmasıyla kadroda operasyon gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı birçok transfer yapılırken, biri hariç mukavelesi sona eren futbolcularla yollar ayrıldı.

Takımdaki büyük çaplı değişime karşın zaman zaman sert eleştirilere maruz kalan tecrübeli savunma oyuncusu Gökhan Zan'ın sözleşmesi ise 3 yıl uzatıldı. İMKB'ye gönderilen açıklamada, milli oyuncunun her sezon için 700 bin euro garanti ücret ve maç başına 20 bin euro alacağı belirtildi.

Geçtiğimiz sezon çoğunlukla Neill ve Servet'in arkasında bekleyen Gökhan, sarı-kırmızılı ekibin bu sezon ligde oynadığı tüm maçlarda ilk 11'de başladı. Öyle ki milli stoper, Servet'in sakatlıktan kurtulduğu Bursaspor sınavında da formasını kaptırmadı.

Böylece nikah tazelemeden önce yıllık 1 milyon euro kazanan Gökhan, son imzasıyla girlikte 700 bin euroluk sabit transfer ücretinin yanı sıra şu ana kadar 120 bin euro kazanmayı garantiledi.

Hiç yorum yok: