28 Ekim 2011 Cuma

Cimbom'da kayıp büyük

Galatasaray'da 4-2'lik şok mağlubiyetin üzüntüsü hakim. Nitekim sahasındaki galibiyet serisine devam edemeyen Cimbom, Çarşamba akşamı her anlamda hayal kırıklığı yaşadı.

Bu sezon Türk Telekom Arena'da oynadığı 4. maçta ilk kez yenilgiyle yüzleşen Galatasaray, 4-2'lik skorla birlikte aynı zamanda lig tarihinde Gaziantepspor'a karşı en farklı mağlubiyetini aldı.

Ancak Çarşamba akşamının faturası bunlarla sınırlı kalmadı. Kart cezaları ve sakatlıklar nedeniyle birçok oyuncusunu kaybeden sarı-kırmızılılar, hasılat açısından da büyük bir gelirden oldu.

Sezon başından bu yana yöneltilen eleştirilere kulap veren yönetimin, bilet fiyatlarında yaptığı ciddi indirimlere karşın Gaziantepspor maçında tribünler boş kaldı. Aslantepe'ye gelen yaklaşık 21 bin taraftar, hedeflenen 45 bin rakamının oldukça uzağında kaldı.

TT Arena'da boş koltuk kalmaması halinde 1 milyon 750 bin TL kazanacak olan Galatasaray, Gaziantepspor mücadelesinde ancak 600 bin TL (yüzde 66 kayıp) hasılat elde edebildi.

Oysa bu sezon Seyrantepe'nin ev sahipliği yaptığı ilk 3 karşılaşmada sarı-kırmızılı kulüp, 33 bin 755 taraftar ortalaması yakalamış ve maç başına yaklaşık 1.7 milyon TL gelir sağlamıştı.

Hiç yorum yok: